Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

RENDEZVÉNYEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

I. Életvégi Méltóságért Konferencia

2023. október 13.

Kedves Kollégák!

Ezúton szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a Méltóságért Alapítvány I. Életvégi Méltóságért Konferenciájának programját, mely 2023. október 13-án kerül megrendezésre Budapesten, a Harmónia Palota Rendezvényközpontban. A konferencián bemutatásra kerül a méltóságterápia, szó lesz a súlyos beteg gyermekek a krónikus betegek – köztük a daganatos, a demens és a haldokló betegek – méltóságáról, valamint az életvégi kívánalmakról és döntésekről. Az új lehetőségeket megcélozva állatasszisztált terápiás és az erőforrásokkal kapcsolatos bemutató is lesz a rendezvény keretein belül. A program egészségügyi szakdolgozók számára akkreditált lesz (az akkreditáció jelenleg folyamatban van), de minden érdeklődő számára nyitott, nyilvános rendezvény.

Az alapítvány munkájáról az alábbi honlapon olvasható tájékoztatás, illetve a részletes programterv és a jelentkezés módja is itt elérhető: meltosagert.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

Az aktuális események a honlap mellett a Méltóságért Alapítvány Facebook oldalán (facebook/meltosagert.alapitvany A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt) is elérhetőek.

Szeretettel vár minden érdeklődőt a Méltóságért Alapítvány csapata!