Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

RENDEZVÉNYEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

„A gyermekek gyásza a közösségekben”

2022. március 30.

A Napfogyatkozás Egyesület egy nagy múltú, 20 éves szervezet, amelyet Polcz Alaine alapított. Célunk, hogy a gyászolók elérhető közösségi és szakmai támogatást kapjanak az ország egész területén, és a támogatásukban egyre több gyászinformált szakember vegyen részt.
Az egyesületünk az elmúlt 4-5 évben egyre intenzívebben foglalkozik a gyermekek veszteségeinek támogatásával, csoportok szervezésével, szakembereknek szóló hiánypótló műhelyek, képzések rendezvények keretében. Sajnos az elmúlt időszak eseményei ennek a szükségességét is megmutatták.

Örömmel adjuk hírül, hogy májusban egy két napos konferenciát rendezünk a témában, A gyermekek gyásza a közösségekben címmel, ahol hosszú idő után személyesen kapcsolódhatunk egymáshoz, előadásokon, kerekasztal beszélgetéseken, szakmai műhelyekben gondolkodhatunk, tanulhatunk együtt a témában érintett, a gyermekek támogatásában elhivatott, különböző területekről érkező szakemberekkel.

A konferencián a gyerekek is jelen lesznek, tanítanak, inspirálnak minket az alkotásaikon keresztül, hiszen itt látható majd a Hullámhegyek - hullámvölgyek alkotói pályázatunkra beérkezett több, mint 100 alkotás is.

A konferenciáról bővebben olvashat a honlapunkon, itt lehet jelentkezni is.
gaszportal.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

Köszönjük, ha segít nekünk abban, hogy ha megosztja kollégáival, a különböző szakmai csoportokban, az Önhöz tartozó intézményekben a konferencia hírét, hogy minél többen tudjanak erről a hiánypótló lehetőségről.
A Facebook oldalunkon is található egy könnyen megosztható esemény. Napfogyatkozás Egyesület Facebook oldala A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

Köszönjük a segítségét, és várjuk szeretettel Önt és kollégáit!

A Napfogyatkozás Egyesület elnöksége

A konferencia programját tartalmazó anyag: Gyermekek gyásza konferencia (pdf)