Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

RENDEZVÉNYEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Gyermekrák Elleni Küzdelem Világnapja - Pécs

2022. február 15.

Gyermekonkológiai osztályt támogató alapítványként minden évben csatlakozunk a Gyermekrák Elleni Küzdelem Világnapjához. Ilyenkor kikerül szívünk fölé az arany szalag és igyekszünk információkkal, bejegyzésekkel felhívni a figyelmet a gyermekrák elleni küzdelem nehézségeire és sikereire.

Idén ezzel az eseménnyel szeretnénk megszólítani Titeket és egyben közvetíteni a nemzetközi kampány ezévi gondolatait.

Megfelelő gondozás, a megfelelő időben, a megfelelő csapattól

Az Élet Fájára helyezett kéznyomainkkal kifejezhetjük hálánkat az orvosoknak, egészségügyi dolgozóknak azért a nem mindennapi munkáért, amit a daganatos gyermekekért és serdülőkért végeznek.

Szeretettel várunk tehát mindenkit, aki szeretné kéznyomát hagyni az Eurakvilo Élet Fáján és üzenetet hagyni a daganatos gyermekek gyógyulásán dolgozó szakemberek számára.

Fontos! Az esemény ugyan szabadtéren zajlik, de kérjük, aki bármilyen betegség tüneteit érzi magán, nem látogasson el a programra.

(A kézlenyomatok, bőrbarát, ujjfestékkel kerülnek majd a felületre, így felnőttek és gyerekek számára is biztonságos a folyamat)

Forrás: Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt