Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

RENDEZVÉNYEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

A Magyar Hospice-Palliatív Egyesület XIV. Országos Kongresszusa
Teljes életet az utolsó órákig!

Cegléd, Hotel Aquarell****
ELMARAD

Tisztelt Kongresszusi Résztvevők!
Kedves Hospice Barátaink, Kollégáink!
Kedves Támogatók!

Mint arról mindannyian értesülhettünk, 2020. 09. 10-én hatályba lépett az egészségügyi, szociális és köznevelési ágazatban a szakmai irányú rendezvények személyes jelenléttel történő megtartását tiltó Kormányrendelet. Ennek értelmében a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület szervezőbizottsága sajnálatos módon úgy döntött, hogy a 2021. január 27-29. között tartandó XIV. Országos Kongresszusát nem tartja meg.

Az eddig beérkezett regisztrációs díjak, egyéb szállás- és étkezés költségek, illetőleg szponzorációs díjak a szerződési feltételei szerint visszafizetésre kerülnek, melyről Kongresszus Szervezőnk a Blaguss Utazási Iroda Kft. Kongresszusi Iroda (tel.: +36 30 514 7544, mhpe@blaguss.hu) ad tájékoztatást, melynek teljesítéseiről szíves türelmüket kérjük!

Szervező bizottságunk és Egyesületünk törekszik arra, hogy a Kongresszust ugyanazon helyszínnel egy másik időpontban tartsa meg, melynek lehetőségeit igyekszünk keresni a jelenlegi járványügyi helyzetben.

Kérjük addig is kísérjék figyelemmel honlapunkat , facebook oldalunkat, hírlevelünket, mert elkötelezett szándékunk, hogy a jelenlegi személyes találkozás nehezítettsége miatt online, digitális módon tudjunk találkozni egymással képzések, szakmai értekezletek formájában.

Bármi kérdés, kérés esetén keressenek minket bizalommal. Mindenkinek kitartást és jó egészséget, vírusmentes szolgálatot kívánunk.

Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra!

Kollegiális, baráti üdvözlettel

a Szervezőbizottság nevében
Lukács Miklós
elnök