Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

RENDEZVÉNYEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Magyar Pszichoonkológiai Társaság XIII. Konferenciája

Budapest, Benczúr Ház
2017. március 31 - április 1.

TESTKÖZELBEN...

A Magyar Pszichoonkológiai Társaság örömmel értesíti Önt és munkatársait, hogy XIII. Konferenciáját 2017. 03. 31 - 04. 01-én tartja. (Helyszíne: Benczúr Ház, 1068 Budapest, Benczúr u. 27.)

A Kongresszus fő témája Test és Lélek elválaszthatatlan kapcsolódása, élményeink testbe-ágyazottsága, a betegség testet érő kihívásai, a jelenlét, gondoskodás, ápolás testet érintő, de mindig a lélekhez is szóló pillanatai. Kiemelt figyelemmel fordulunk azon szakemberek felé, akik a beteggel a leghosszabb időt töltik együtt, mindig elérhetőek, biztonságot nyújtanak, testközelben vannak.

A Konferencia első napján a fenti témában várjuk 10 perces előadásaikat*. Aznap ebédszünetben tartjuk meg a Magyar Pszichoonkológiai Társaság közgyűlését. A második napon workshop keretében nyílik lehetőségük személyes betekintésre az MBCR- módszerbe, valamint feltárul a művészet- és meseterápia világa, daganatos betegségekben való alkalmazása. Megjelennek művészi alkotásaikkal volt pácienseink is, akiknek gyógyulását alkotó munkájuk nagyban segítette.

A Kongresszus további fontos célja, hogy egységes, összetartó csapattá kovácsolja az onkológiai ellátásban különböző szakterületen dolgozó kollégákat. MARADJUNK EGYMÁS SZÁMÁRA IS LÉLEK- ÉS TESTKÖZELBEN!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az MPOT Vezetősége nevében tisztelettel:

dr. Mailáth Mónika elnök

*Az előadások 10 perc időtartamúak + 2 perc diszkusszió

  • Kérjük, hogy a benyújtani kívánt előadások címét és rövid kivonatát 2017. február 22-ig juttassák el a következő e-mail címre: pszichoonkologiaitarsasag@gmail.com
  • Az absztraktok formátuma: maximum 20 sor, 12-es betűméret, 1,5-es sorköz

Mellékletek:

Jelentkezési lap (doc)

Jelentkezési lap a Benczúr Ház kedvezményes szálláslehetőségére (doc)