Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

RENDEZVÉNYEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Magyar Pszichoonkológiai Társaság 11. Konferenciája

Budapest, IBS
2013. március 22 - 23.

Pszichoonkológiától a Pszichoszociális-onkológiáig
10. éves a Magyar Pszichoonkológiai Társaság

KÖSZÖNTŐ

A Magyar Pszichoonkológia Társaság örömmel tájékoztatja Önt és munkatársait az MPOT 10 éves fennállása alkalmából 2013. március 22-én és 23-án megrendezésre kerülő konferenciájáról.

A konferencia meghívott előadói között szerepelnek azok az onkológus, pszichoonkológus, pszichiáter kollégák, akik az elmúlt időszakban meghatározó személyiségei voltak a magyar pszichoonkológia fejlődésének.

Munkájukkal segítették a pszichoszociális terület integrálódását az onkológia gyakorlatába, hozzájárulva ezzel a rákbetegek komplex kezelési feltételeinek megteremtéséhez.

A meghívott előadások és bemutatkozó szakmai műhelyek mellett a szombat délelőtti programban lehetőség nyílik az eredmények megbeszélése mellett, a pszichoonkológia szakmai befogadását nehezítő tapasztalatok és problémák megvitatására is, a megoldáskeresés érdekében.

Számítunk minden olyan egészségügyi szakma jelenlétére (dietetika, gyógytorna, szociális munka stb.), mely tapasztalataival gazdagíthatja a rákbetegek megküzdését -, pszichoszociális rehabilitációját segítő intervenciók hatékonyságáról alkotott képet.

Az ünnep fényét emelendő cselló és énekművészek is részesei lesznek az MPOT 11. konferenciájának.

Rohánszky Magda
elnök

Mellékletek:

Program (pdf)

Jelentkezési lap (pdf)