Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

RENDEZVÉNYEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Hospice Világnap

2010. október 9.

Hospice Világnap 2010 banner

Részletek: www.worldday.org A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

Kedves Kollégák, kedves Barátaink!

2010. október 9-én ünnepeljük a Hospice és Palliatív Ellátás Világnapját, amely azért jött létre, hogy az egész világon felhívja a figyelmet a hospice ellátás fontosságára, szellemi és anyagi támogatást szerezzen ennek az ellátási formának.

Tavaly a világ 76 országában emlékeztek meg a Világnapról, ld. World Day 2009 A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt
Magyarországon a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület koordinálásával 20 hospice szervezet 30 rendezvénnyel járult hozzá különböző programok megrendezésével a kezdeményezés sikerességéhez.
Részletek: Hospice Világnap · Magyarország, 2009. október

Az idei Hospice Világnap témája: Vegyél részt a gondozásban!
2007. októberében indította el a Magyar Hospice Alapítvány hazánkban is a Méltóság mezeje programot. Az idei Hospice Világnap is lehetőséget kínál arra, hogy ezt a fontos kezdeményezést kibontakoztassuk országszerte. Részletes információ: www.hospicehaz.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

Csatlakozzunk idén is a világnapi rendezvénysorozathoz, hívjuk fel a figyelmet a hospice és palliatív ellátás fontosságára!
A Magyar Hospice-Palliatív Egyesület szívesen rendelkezésetekre áll ötletekkel, tanácsokkal, nárciszültetvény létrehozására kiírt pályázatával ( Pályázat nárcisz virághagymák ültetéséhez ) és a világnapi események népszerűsítésével.

Várjuk a tájékoztatást a rendezvényeitekről.

További jó munkát kívánunk!
Magyar Hospice-Palliatív Egyesület