Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

RENDEZVÉNYEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Hospice Világnap

2009. október 10.

Kedves Kollégák, kedves Barátaink!

Hospice Világnap 2009 banner

Voices for Hospices 2009 logó

2009. október 10-én ünnepli ismét a világ a Hospice és Palliatív Ellátás Világnapját. A World Hospice and Palliative Care Day és a Voices for Hospices rendezvénysorozata a Help the Hospices szervezet kezdeményezésére azért jött létre, hogy az egész világon felhívja a figyelmet a hospice ellátás fontosságára, szellemi és anyagi támogatást szerezzen ennek az ellátási formának.

Tavaly a világ 67 országában emlékeztek meg a Világnapról, ld. ( worldday.org A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt )
Magyarországon a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület koordinálásával 22 szervezet járult hozzá különböző programok megrendezésével a kezdeményezés sikerességéhez. ( Részletek: hospice.hu )

Az idei Hospice Világnap témája: Fedezd fel a hangodat!

2007. októberében indította el a Magyar Hospice Alapítvány hazánkban is a Méltóság mezeje programot. Az idei Hospice Világnap is lehetőséget kínál arra, hogy ezt a fontos kezdeményezést kibontakoztassuk országszerte. Részletes információ: hospicehaz.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

Csatlakozzunk idén is a világnapi rendezvénysorozathoz, hívjuk fel a figyelmet a hospice és palliatív ellátás fontosságára!
A Magyar Hospice-Palliatív Egyesület idén is szívesen rendelkezésetekre áll ötletekkel, tanácsokkal és a világnapi események népszerűsítésével.

További jó munkát kívánunk!
Magyar Hospice-Palliatív Egyesület