Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

RENDEZVÉNYEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Hospice Világnap

2008. október 11.

Kedves Kollégák, kedves Barátaink!

Hospice Világnap 2008 banner

2008. október 11-én ünnepli ismét a világ a Hospice és Palliatív Ellátás Világnapját. A World Hospice and Palliative Care Day a Help the Hospices szervezet kezdeményezésére azért jött létre, hogy az egész világon felhívja a figyelmet a hospice ellátás fontosságára, szellemi és anyagi támogatást szerezzen ennek az ellátási formának.

Tavaly a világ több mint 70 országában emlékeztek meg a Világnapról (worldday.org A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt, fotók: worldday.dk A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt)
Magyarországon pedig a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület koordinálásával már 18 szervezet 20 esemény megrendezésével járult hozzá a sikerességéhez. (Részletek: hospice.hu)

Az idei Hospice Világnap témája: A hospice és palliatív ellátás: emberi jog

Csatlakozzunk idén is a világnapi rendezvénysorozathoz, hívjuk fel a figyelmet a hospice és palliatív ellátás fontosságára!
A Magyar Hospice-Palliatív Egyesület idén is szívesen rendelkezésetekre áll ötletekkel, tanácsokkal és a világnapi események népszerűsítésével.

2007. októberében indította el a Magyar Hospice Alapítvány hazánkban is a Méltóság mezeje programot. Az idei Hospice Világnap lehetőséget kínál arra, hogy ezt a fontos kezdeményezést kibontakoztassuk országszerte. Részletes információ: hospicehaz.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt
A program koordinátora Sándor Brigitta a Magyar Hospice Alapítványnál (06-1 388-7369) várja az érdeklődő szervezetek jelentkezését.

Kérjük, írjátok meg rövid beszámolóban hogyan zajlott rendezvényetek, ha lehet képekkel, hogy időben hírt adhassunk róla.

További jó munkát kívánunk!
Magyar Hospice-Palliatív Egyesület