Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

KIADVÁNYOK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Bíró Eszter - Bérczes Tibor: A halál életkérdés

2020

Bíró Eszter - Bérczes Tibor: A halál életkérdés könyvbemutató

2020. július 6-án megjelent Bérczes Tibor interjúkötete Biró Eszterrel, a Magyar Hospice Alapítvány pszichológusával a Corvina Kiadó gondozásában. A halál életkérdés című könyv baráti beszélgetés formájában, hitelesen hozza közelebb azt a témát, ami sokak számára nehezen emészthetőnek tűnik.

A könyv bemutatóján Szemere Katalin újságíró, a Presszó szerkesztő-műsorvezetője beszélget a szerzőkkel a könyv megszületéséről, a halál megszelídítésének mikéntjeiről, és arról, miért szükséges feltétele a halálról való gondolkodás annak, hogy intenzívebben tudjunk élni és jobban értékeljük az életet.

Szándékuk szerint a kötettel talán az olvasó segítségére lesznek abban, hogy hétköznapi és bárki számára átélhető formában essen szó valamiről, ami ott van mindannyiunk fejében, csak kevés merszünk van kimondani.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, az edit.tarjanyi@hospicehaz.hu e-mail címre küldött levélben kell jeleznie. Kérik, hogy több személy együttes regisztrációja esetén mindenképpen írja meg azok nevét is, akiket regisztrálna. A regisztráció visszaigazolás után válik érvényessé.

A könyvbemutatón lehetőség lesz a könyv megvásárlására.
Online megrendelés: www.hospicehaz.hu/a-halal-eletkerdes-konyv A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt