Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

SZAKDOLGOZÓ KÉPZÉSEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Veszteség- és gyászfeldolgozás képzés szakembereknek

2022. április 04-12.

40 órás „Veszteség- és gyászfeldolgozás szakembereknek” on-line elméleti képzést indít a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület a Katolikus Szeretetszolgálattal együttműködve 2022. ápilis 04., 05., 11., 12., hétfő és keddi napokon 9.15 – 16.00 óra között, folyamatos jelenlétet igénylő foglalkozásokkal, Zoom programon.

Az egészségügyben, segítő szakmákban dolgozók munkájuk során gyakran szembesülnek a halállal, számos veszteséggel, és az ezekhez kapcsolódóan megjelenő gyásszal. Ezekben a nehéz helyzetekben minden érintett mentálhigiénés egészségvédelméhez fontos, hogy megfelelő ismeretekkel és eszközökkel felvértezve legyünk jelen. A képzésen a veszteség-és gyászfeldolgozás elméleti háttere mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szakemberek saját lelki jóllétéhez fontos önismereti alapokra, gyakorlati módszerekre.

A képzés pontértéke: 19 pont (SZTK-A-61413/2020)

Felnőtt ápolás és gondozás, gyermek ápolás és gondozás, sürgősségi ellátás, szülészeti ellátás, védőnői ellátás, egészségügyi menedzsment, valamint rehabilitációs és életvezetést támogató szakmacsoportban dolgozók számára.

Jelentkezés határideje: 2022. március 22., módja: a csatolt jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével az iroda@hospice.hu címre.

Részvételi díj: 25 000 Ft melyet a jelentkezési lap beküldése után on-line számla alapján kérünk 2022. március 27-ig átutalással rendezni. A képzés minimum 10 fő jelentkezése esetén indul el, amiről a jelentkezőket e-mailben értesítjük a részvételi díj átutalásához szükséges számla megküldésével egyidejűleg.

A képzés teszttel zárul, az oklevelet és pont igazolást a résztvevők sikeres vizsgaletétel és maximum 2 óra hiányzás esetén kapják meg.

Az oktatás Zoom alkalmazáson keresztül történik, melyhez a személyes hozzáférést a jelentkezési lap beküldése és a részvételi díj beérkezése után kapják meg a részvevők.
A részvételhez az alábbi feltételekre és a Zoom alkalmazás letöltésére van szükség: zoom.us A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

  • Jó minőségű, stabil internet hálózati elérés (wifi sokszor szakadozhat, mobilnet használata esetén számolni kell azzal, hogy nagy az adatforgalmi igény).
  • Megfelelő méretű képernyő, amelyen a képzés többi résztvevője és a megosztott oktatási anyagok jól láthatóak, olvashatóak.
  • Videó kamera, melyet végig bekapcsolva tud tartani a képzés során.
  • Megfelelő minőségű hangszóró és mikrofon (beépített vagy headset), amelyen jól hallható és jól hall másokat.
  • Mobil telefont csak abban az esetben célszerű használni, ha valamilyen előre nem látható okból az internetes kapcsolat megszakadna, a résztvevő telefonon vissza tudjon kapcsolódni a képzésbe a hiba elhárításáig.
Letölthető melléklet: További információ: iroda@hospice.hu címen kérhető.