Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

SZAKDOLGOZÓ KÉPZÉSEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Williams ÉletKészségek Program

Stresszkezelő és kommunikációs készségfejlesztő tréningek

Williams Életkészségek Program logó

A Williams Életkészségek© programot a Duke Egyetemen (USA) dolgozták ki, sok év szakmai tapasztalata alapján. Irányelve, hogy a legfontosabb stresszkezelő készségeket, a lehető legjobb időkihasználással, minél eredményesebben fejlessze.

Kiknek ajánljuk a Williams Életkészségek© tréninget?

Az utóbbi évek tudományos vizsgálatai egyértelműen igazolták, hogy a túlzott stressz negatív hatással van az egészségünkre. A stressz egészségkárosító hatása nemcsak a stressz mértékétől, hanem attól is függ, hogyan tudjuk kezelni a mindennapi élet során felmerülő konfliktusokat, az elkerülhetetlen stressz helyzeteket, és ez a képességünk jelentősen fejleszthető.

A tréninget elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnék eredményesen kezelni a munkájuk során adódó stressz helyzeteket, sikeresebben kezelni magánéleti konfliktusaikat, javítani szeretnék munkatársi, baráti, családi kapcsolataikat, hatékonyabban szeretnének kommunikálni.

Mely készségeink fejlődnek a Williams ÉletKészségek© tréningen?

A program célja olyan készségek megismerése és sajátítása, melyek elősegítik a mindennapi stressz helyzetek és konfliktusok kezelését. A tréning során a résztvevők kommunikációs készsége és önismerete is fejlődik. A tréning hatására hosszú távon fokozódik a résztvevők személyes hatékonysága.

Hogyan zajlik a Williams ÉletKészségek© kiscsoportos tréning?

A csoportok maximális létszáma 12-15 fő, így minden résztvevő számára kellő gyakorlási időt és személyre szóló visszajelzést tudunk biztosítani.

A 16 órás tréning tematikája teljesen strukturált, meghatározott egységekből áll.

A tréning során 10 bizonyítottan hatékony készséget ismernek meg és sajátítanak el a résztvevők.

A készségek elsajátításnak fontos része az otthoni gyakorlás, melyhez Munkafüzet nyújt segítséget.

A Williams ÉletKészségek© Program magyarországi alkalmazására kizárólagosan a Selye János Magyar Magatartástudományi és Magatartásorvoslási Társaság jogosult, csoportokat önállóan csak okleveles Facilitátorok vezethetnek.

Letölthető: Általános tájékoztató (pdf)