Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

SZAKDOLGOZÓ KÉPZÉSEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Hospice-palliatív alaptanfolyam

MHPE - ETI, Budapest
2009. augusztus 24 - 28.

A Magyar Hospice-Palliatív Egyesület és az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet továbbképzést szervez budapesti helyszínnel szakdolgozók számára.

A továbbképzés témája:
Hospice ellátás alapjai

A továbbképzés célcsoportja:
ápolás, aneszteziológia, csecsemő és gyermek ápolás, diabetológiai szakápolás, egészségügyi menedzsment, egészségügyi szakokatatás, epidemiológiai szakápolás, felnőtt intenzív ellátás, fizioterápia, foglalkozás-egészségügyi ellátás, geriátriai szakápolás, gyermek intenzív ápolás, gyógyászati segédeszköz forgalmazás, gyógyászati segédeszköz készítés, gyógyfoglalkoztatás, gyógytorna, hospice szakápolás, kardiológia, kép alkotó diagnosztika, közösségi szakápolás, masszázs, műtőszolgálat, nefrológiai szakápolás, onkológiai szakápolás, ortopédia, pszichiátriai szakápolás, pulmonológia, rehabilitáció, röntgen,sürgőssségi ellátás/ápolás

A továbbképzés pontértéke: 40 pont

Jelentkezési határidő: 2009. július 6.

Helyszín:
Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet
1085 Budapest, Horánszky u. 15. és 24.

A továbbképzési programokon való részvétel kellő számú jelentkezés esetén kerül megrendezésre.

A továbbképzés költségét az Egészségügyi Minisztérium támogatja egészségügyi szakdolgozók részére a fenti célcsoportok szerint.

Támogatható létszám: 25 fő

Az ingyenes tanfolyami részvételt csak egészségügyi szakképesítéssel rendelkező, regisztrált szakdolgozóknak tudjuk biztosítani.

Szállást és étkezést nem áll módunkban biztosítani.

A jelentkezési lap letölthető itt ( Jelentkezési lap (doc) ) és az ETI honlapjáról ( www.eti.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt ), vagy igényelhető az ETI Tanácsadó Irodájában a 06-1-411-3760-as telefonszámon.
A jelentkezési lapokat az ETI címére (1085 Budapest, Horánszky u. 15. fax: 06-1-338-3944, 06-1-411-3768) kérjük eljuttatni.
A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében tudjuk fogadni! A jelentkezés elfogadását követően visszajelzést küldünk.

A továbbképzéssel kapcsolatosan bővebb információ kérhető Vasasné Juhász Éva oktatásszervezőtől (tel.: 06-1-411-3763, e-mail: juhasz.eva@eti.hu)