Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

ORVOS KÉPZÉSEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Pszichoonkológia az orvosi és pszichológusi gyakorlatban

Magyar Hospice Alapítvány
2010. január 14. - május 13.

A Magyar Hospice Alapítvány 2010. első félévében Pszichoonkológia az orvosi és pszichológusi gyakorlatban címmel tanfolyamot és esetmegbeszélő csoportot szervez, onkológiai ellátásban dolgozó szakemberek számára.

A tanfolyam egymásra épülő alkalmai árnyalt képet adnak az onkológiai betegek terápiájának pszichológiai vonatkozású problémáiról, valamint azok hétköznapi kezelési lehetőségeiről. Az előadások kitérnek az orvosi, valamint a pszichológusi gyakorlatban alkalmazható lehetséges módszerekre, amelyek megvitatására esetmegbeszélő csoport keretei között kerül majd sor.

A képzési napok mindegyikén (2010. január 14., február 11., március 11., április 15., május 13.) 10:00-18:00-ig tart a program.

Helyszín: Budapest Hospice Ház, 1032. Budapest, Kenyeres utca 18-22.

A 40 órás, 5 napos képzés részvételi díja 25 ezer forint, orvosok számára akkreditált, akkreditációs pontértéke 25 pont.

A jelentkezéseket 2010. január 10-ig e-mail-ben fogadjuk: eszter.biro@hospicehaz.hu

A tanfolyam szervezését a Bristol-Myers Squibb Foundation támogatja, ami - korlátozott számú résztvevő számára - a részvételi díj elengedését, csökkentését teszi lehetővé. Így a Magyar Hospice Alapítvány pályázatot hirdet a tanfolyamon részt venni kívánó orvosok és pszichológusok részére, a részvételi díj mérséklését illetően.

A pályázat benyújtására a mellékelt űrlap kitöltésével van lehetőség, amit 2010. január 10-ig kérünk elektronikus úton megküldeni a következő e-mail címre: eszter.biro@hospicehaz.hu

Letölthető mellékletek: