Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

ÖNKÉNTES KÉPZÉSEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

PszichoPont: Babonits-Farkas Kinga - A család valódi szerepe az életvégi támogatásban

Betegség miatt elmarad!

“Te tudtad, hogy amikor az orvosok szerint már nincs remény a gyógyulásra, akkor is van lehetőség a szakszerű, ingyenes egészségügyi ellátásra, méltóságteljes életvégi támogatásra akár otthoni is? Tudnád hol keress segítséget szeretteidnek?
A hospice-palliatív ellátás a súlyos, gyógyíthatatlan betegeket és hozzátartozóikat támogatja erre a területre specializálódott orvosok, ápolók, gyógytornászok, professzionális lelki segítők és más kapcsolódó szakmák, akár önkéntesek segítségével. Célja, hogy csökkentse a testi és lelki szenvedést, segítse a fizikai és szellemi aktivitást és támogassa a betegeket és hozzátartozóikat a betegség és a veszteségek terheinek viselésében. De vajon egy ilyen nehéz helyzetben hogyan segíthet a család? Ha mindent megtesz azért, hogy a betegnek mozdulnia se kelljen? Ha motiválni próbálja a gyógyulásra? Ha belekönyörgi még azt a kis szeretettel készült erőlevest? Hogyan lehet jól segíteni, megfelelően támogatni?”

A gondolatébresztő előadást Babonits-Farkas Kinga pszichológus tartja, hogy aztán mindannyian bevonódva közösen elmélkedjünk, vitázzunk vagy épp egyetértsünk, de mindenképpen véleményt formáljunk.
Időpont: 2022. április 20.
Kapunyitás: 18:00
Kezdés: 18:30
Helyszín: Lumen Kávézó - Budapest, VIII. kerület, Horánszky utca 5.

PszichoPont Babonits-Farkas Kinga előadása
Jegyár:
Online szóló jegy: 1600 Ft
Online páros jegy: 3000 Ft
Helyszíni jegy: 2000 Ft

Jegyvásárlás: tixa.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

Helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
A rendezvényről fényképek készülnek.
Az ajánlott egészségügyi előírások betartása érdekében maximum 40 fő tud részt venni az eseményen. Az eseményt a vonatkozó járványügyi intézkedések betartása mellett, vendégeink biztonságát előtérbe helyezve tartjuk meg.
Az egészségügyi készültségnek megfelelően, saját maga és mások egészségét figyelembe véve, arra kérünk mindenkit, hogy az eseményen saját felelősségére és csak akkor vegyen részt, ha teljesen egészséges.

A PszichoPont rendezvényeinek célja, hogy aktuális társadalmi jelenségek, problémák megbeszélésének, véleményezésének teret biztosítsunk. Az esteken elsőként, mintegy gondolatébresztés gyanánt, az adott témát, egy abban szakavatott pszichológus szemüvegén át megismerjük, majd moderált, játékos keretek közt lehetőséget biztosítunk, hogy minden résztvevő bevonódjon, véleményt nyilvánítson, kialakulhasson egy vita vagy épp egyetértés a témát illetően.