Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

ÖNKÉNTES KÉPZÉSEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Gyermekhospice-önkéntes képzés

Tábitha Ház Törökbálint
2017. október 13 - 27.

Tábitha Ház logó

Az önkéntesség példaértékű tevékenység; olyan sokoldalú tapasztalatot nyújt, amellyel mindennapi életünk során nem találkozhatunk. Gyermekhospice-ban önkéntesnek lenni különösen szép és komoly feladat, ami az elhivatottságon kívül rendszerezett tudást, felkészülést is igényel. Ezért indítjuk újra már hagyományosnak mondható képzésünket, és azért is, mert egyre többen jelzik, hogy szívesen vennének részt valamilyen formában a Tábitha ház tevékenységében.

Gyermekhospice-önkéntes képzésünk során a résztvevők választhatnak az egy napos szakmai program, vagy a teljes, 40 órás képzés közt.

A gyermekhospice-munka sok tekintetben más, mint a felnőtt hospice ellátás! Az életvégi ellátásban részesülő gyerekek családjainak nyújtott szolgáltatás mellett, más szolgáltatásokat is nyújtunk olyan gyerekeknek, akik életet megrövidítő, gyógyíthatatlan betegséggel élnek.

A családok támogatása azt jelenti, hogy a szülőkre és testvérekre is tekintettel vagyunk! A gyerekek testi-lelki állapota sokszor függ a szülők hangulatától és testi-lelki állapotától, ezért is fontos az ő támogatásuk is.

Fontos! A 40 órás képzésért oklevelet maximum 10% (= 4 óra) távollét esetén tudunk adni. Amennyiben a hiányzások óraszáma ezt meghaladja, a következő tanfolyamon – pótolva a kihagyott napo(ka)t – kaphat oklevelet a résztvevő.

További információ, jelentkezés: Révész Renáta Liliána revesz.renata@tabitha.hu

A LÉTSZÁM BETELT!