Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

TÁMOGATÁS

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

A támogatás összege:

Ft

Személyes adatok:

A Díjnet új funkciót épített be weboldalába, amivel lehetőséget biztosít a mi szervezetünk támogatására is.

Az adományozás menete:

Kattintson a Díjnet logóra, lépjen be Díjnet fiókjába, az oldalsó menüsávban az adományozás menüpontra kattintva válassza ki a Magyar Hospice-Pallatív Egyesület és adja meg a támogatás összegét.

Díjnet

Egyesületünk az internet elterjedt és biztonságos online fizetési rendszerén, a Paypal-on keresztül is fogad támogatásokat. A támogatási tranzakció természetesen 128 bites SSL titkosítással történik. Ha rendelkezik Paypal account-tal támogathat bennünket közvetlenül Paypal-en keresztül, de lehetőség van online bankkártyás adományozásra is.

A Paypal internetes fizetési rendszere – közvetlen bankkártyás tranzakció esetén – a Mastercard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé.

A procedúra technikailag a Donate feliratú gombra való kattintással kezdhető meg. Ez a PayPal befizetési oldalára fogja irányítani.

Céljaink elérését bankja internetes felületén keresztüli átutalással is támogathatja. Ha bankszámlájáról szeretne támogatást adni a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület részére, akkor az utalásnál kedvezményezettként az itt feltüntetett számlaszámunkat kérjük megadni.

Bankszámlaszámunk: 16200151-18525199-00000000 (MagNet Magyar Közösségi Bank 1062 Budapest, Andrássy út 98.)
Swift kód: HBWEHUHB

Utalás külföldről forint számlára: (a bank az összeget napi árfolyamon konvertálja)
IBAN kód: HU88 1620 0151 1852 5199 0000 0000

Itt megtalálja néhány bank linkjét, amely az adott bank netbank felületére visz. Ha szerepel közöttük az ön számlavezető bankja, válassza ki!

OTPdirekt Erste NetBank MagNet NetBank CIB Internet Bank K&H e-bank UniCredit SpectraNet

Gránit Netbank Raiffeisen DirektNet MBH Bank

Vásárolsz és ezzel egyidőben jót is teszel? Igen, már ez is lehetséges! Ha a @MagNet Banknál vezetsz számlát (vagy fogsz vezetni), és bankkártyát is használsz hozzá, akkor nyert ügyed van, és mi is nyerhetünk Veled! A MagNet Bank ugyanis a Segítő Bankkártya A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt programja keretében minden vásárlásod után támogatást nyújt a részünkre! Úgy hogy neked ez egy forintodba sem kerül! Csak annyit kell tenned, hogy netbankodban A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt kiválasztod a „Közösségi funkciók” menüpont alatt a Segítő Bankkártya programot, és beállítod a Magyar Hospice-Palliatív Egyesületet támogatott szervezetként. Ilyen egyszerű, nekünk pedig hatalmas segítség! Köszönjük, ha értünk (is) vásárolsz!


Kérjük rendelkezzen adója 1%-ról a hazai hospice szolgálatok közössége javára!

Kérjük támogassa adója 1%-ával a hazai hospice szolgálatok közösségét!

Adószámunk: 18078329-1-42

Ne felejtsen el rendelkezni róla!

Megmutatjuk miként tudja felajánlani. (pdf)

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról? (pdf)

Rendelkezés a NAV e-SzJA oldalán a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület javára

Köszönjük!

A hospice közösség önsegítő, támogatási programja

A Magyar Hospice-Palliatív Egyesület 2021. március végén elindította HOSPICE+PLUSZ támogatási programját, melyben tagszervezeteink egymást segítve ajánlhatják fel a számukra felesleges, vagy mennyisége miatt nem felhasználható tárgyi adományaikat, raktárkészleteiket, gyógyászati segédeszközeiket vagy ápolási eszközeiket.
További részletek...

Támogatását köszönjük!