Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

TÁMOGATÁS

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

A támogatás összege:

Ft

Személyes adatok:

Egyesületünk az internet elterjedt és biztonságos online fizetési rendszerén, a Paypal-on keresztül is fogad támogatásokat. A támogatási tranzakció természetesen 128 bites SSL titkosítással történik. Ha rendelkezik Paypal account-tal támogathat bennünket közvetlenül Paypal-en keresztül, de lehetőség van online bankkártyás adományozásra is.

A Paypal internetes fizetési rendszere – közvetlen bankkártyás tranzakció esetén – a Mastercard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé.

A procedúra technikailag a Donate feliratú gombra való kattintással kezdhető meg. Ez a PayPal befizetési oldalára fogja irányítani, ahol biztonságos bankkártyás tranzakciót hajthat végre (az oldal magyar nyelven sajnos még nem érhető el). A további lépések pontokba szedve:

Az adományozás menete:

  1. A Donate feliratú gombra kattintást követően átkerül a Paypal biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez vagy be kell lépni a Paypal rendszerébe – ha rendelkezik Paypal account-al (ha nem, akkor készíthet egyet) – és lebonyolítani a tranzakciót, vagy, ha nincs Paypal account-ja, a Continue linkre kattintva léphet be a Paypal bankkártyás fizetést biztosító felületére.
  2. A bankkártyás fizetést biztosító felületen a kártyaadatok megadását követően a Review Donation and Continue gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
  3. A fizetést követően visszatér az Egyesület oldalára, a tranzakció eredményéről visszaigazolást kap.

Céljaink elérését bankja internetes felületén keresztüli átutalással is támogathatja. Ha bankszámlájáról szeretne támogatást adni a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület részére, akkor az utalásnál kedvezményezettként az itt feltüntetett számlaszámunkat kérjük megadni.

Bankszámlaszámunk: 10102093-35608700-01003005 (Budapest Bank; 1138 Budapest, Váci út 193.)
Swift kód: BUDAHUHB

Utalás külföldről forint számlára: (a bank az összeget napi árfolyamon konvertálja)
IBAN kód: HU32-1010-2093-3560-8700-0100-3005

Itt megtalálja néhány bank linkjét, amely az adott bank netbank felületére visz. Ha szerepel közöttük az ön számlavezető bankja, válassza ki!

OTPdirekt Erste NetBank MagNet NetBank CIB Internet Bank K&H e-bank UniCredit SpectraNet

Gránit Netbank MKB NetBANKár Raiffeisen DirektNet Budapest Internetbank Sberbank Online Banking


Kérjük rendelkezzen adója 1%-ról a hazai hospice szolgálatok közössége javára!

Kérjük támogassa adója 1%-ával a hazai hospice szolgálatok közösségét!

Adószámunk: 18078329-1-42

Ne felejtsen el rendelkezni róla!

Megmutatjuk miként tudja felajánlani. (pdf)

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról? (pdf)

Letölthető rendelkező nyilatkozat a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület javára (pdf)

Köszönjük!

Támogatását köszönjük!