Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE JELENTÉSEK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Kedves Hospice Munkatárs!

Szeretnénk idén is áttekintést nyújtani a magyarországi hospice ellátás helyzetéről és az összesítést az előző évekhez hasonlóan közzétenni. Az áttekintéssel célunk a hospice ellátás további fejlődésének elősegítése. Ehhez kérjük, szervezetük 2020. évi statisztikai adataival szíveskedjen kitölteni az adatlapot 2021. február 28.

Az adatlap kitöltéséhez be kell jelentkezni. Tagszervezeteink és a korábban már regisztrált szervezetek rendelkeznek érvényes belépési adatokkal (ha elfelejtette ezeket, kérem írjon az iroda@hospice.hu email címre).

A többi szervezetet kérjük, most regisztráljon. Ha bármi probléma akadna a regisztrációval vagy az adatlap kitöltésével, kérem írjon az iroda@hospice.hu email címre.

A statisztikai adatlapot kitöltés közben el lehet menteni és ki lehet nyomtatni (ezt javasoljuk menet közben többször is pl. pdf-be!) a későbbi folytatáshoz. Újra belépés után visszatér a mentett állapothoz.

A kész adatlap elküldése után a honlapon megjelenik a sikeres küldés üzenete és megérkezik a megadott email címre a visszaigazolás. Ha nem kapják meg az adatokat tartalmazó emailt, kérem írjon az iroda@hospice.hu email címre.

Segítségét előre is köszönjük.

regisztrálok
belépek

Regisztrációs adatok

A fenntartó típusa
Tagjai-e valamilyen érdekképviseleti szervezetnek?

BELÉPÉS