Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Emberarcú Egészségért díj 2022

2022. augusztus 05.

A Teva örömmel jelenti be, hogy elindult a jelentkezés Az Emberarcú Egészségért díj 2022 pályázatára!

A díj célja, hogy olyan kezdeményezéseket ismerjen el, melyek túlmutatnak a betegellátásban végzett mindennapi kötelezettségeken.

A pályázat olyan szervezeteket, szakembereket, segítőket, illetve módszereket szeretne díjazni, amelyek az empátiára, az emberségre, a méltóságra és az együttérzésre összpontosítva javítanak a betegek vagy hozzátartozóik életminőségén.

Akár kellemes környezetet teremtenek a páciensek felépüléséhez, akár apró gesztusokkal teszik otthonossá a kórházat, akár a betegek családtagjainak kínálnak segítséget, vagy a gyógyszeres terápiát kiegészítő egyéb, holisztikus szemléletű támogatást nyújtanak, a Teva Emberarcú Egészségért díjának leendő nyertesei mind a jobb betegellátásra és betegtámogatásra inspirálnak.

Bármely kezdeményezés, ami a gyógyszeres kezelésen túlmutatva sokat tesz az emberközpontú betegellátásért – legyen szó magánszemélyről, egészségügyi szakemberről, kórházról, hospice-ról, jótékonysági szervezetről vagy más szervről – nevezhet az Emberarcú Egészségért díjra.

A pályázatok beküldésének határideje 2022.09.15. Ezt követően a Teva belső bizottsága állítja össze a pályázók szűkített listáját, melyről a vállalat dolgozói fogják megszavazni a nyerteseket.

Az Emberarcú Egészségért díj 2022 ünnepélyes díjátadójára 2022 novemberében kerül sor. A négy nyertes pályázó egyenként bruttó 1 millió forint jutalomban részesül.

A pályázati feltételekért látogasson el a teva.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt oldalra.