Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

MESZK Szakmai Díj 2021

2021. szeptember 07.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az egészségügy területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismeréseként MESZK Szakmai Díj elnevezéssel pályázatot hirdetett.

A MESZK Szakmai Díj annak a kamarai tagnak adományozható, aki hívatásának képviseletével az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, az ápolás, gondozás, betegellátás terén magas színvonalú, példaértékű eredményt ért el, valamint kimagasló teljesítményével hozzájárult az egészségügyi ellátás és a szakdolgozói tevékenység fejlesztéséhez.

Nagy örömünkre idén Baranya megyéből Lukács Miklósnak, az MHPE elnökének, a PTE Klinikai Központban működő palliatív mobil team koordinátorának adományozták a díjat, aki rendszeres előadó hazai és nemzetközi tudományos konferenciákon is.
A MESZK Területi szervezetnél Etikai Bizottsági elnöki, majd Alapellátásért felelős alelnöki tisztséget tölt be, az elnökség mozgató rugója. Kreativitás, szakmai elkötelezettség jellemzi a betegellátás minden területén, humanitása példaértéket képvisel.

Egyesületünk elnökének gratulál a hazai hospice szolgálatok közössége!

Forrás: meszk.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt