Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Semmelweis napi elismerések

2021. július 1.

A mai napon az egészségügyi dolgozók munkáját ünnepeljük és szeretettel köszöntjük őket és emellett nagy örömmel osztunk meg hospice és palliatív ellátásban dolgozó munkatársak elismeréséről is szóló híreket!

A Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán tagkórházában évről évre hagyomány, hogy a Semmelweis-napi ünnepségen a legkiemelkedőbb munkatársakat díjazzák. /.../ A szakdolgozók közül Pakai Tímea, a hospice osztály vezető ápolója részesült Libor-díjban.

BMKK Semmelweis napi díjátadó
forrás: belhir.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

A Nagyatádi Kórház kitüntetettjei között találjuk Dr. Pollich Mária Ágnes osztályvezető főorvos, Krónikus Utókezelő, Geriátria, Hospice Osztály munkatársának nevét is. Szeretettel gratulálunk neki és hálásan köszönjük minden egészségügyben dolgozó elkötelezett munkáját!

KMOK Semmelweis napi díjátadó
forrás: kapos.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldaltA ma délelőtt Pécsett tartott ünnepség keretében az Emberi Erőforrások Minisztere Elismerő Oklevelét adta át Dr. Kollár Lajos professzor, az Emberi Erőforrások Minisztérium miniszteri szaktanácsadója munkájuk elismeréseként a PTE Klinikai Központ Pécsi Palliatív Mobil Teamjének. A díjat átvette: Dr. Csikós Ágnes, a Palliatív Team vezetője, az Alapellátási Intézet igazgatója.

PTE Semmelweis napi díjátadó
forrás: univpecs.com A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldaltSemmelweis Ignác születésnapja alkalmából, 2021. június 29-én a Pesti Vigadóban Dr. Zelena András szerkesztőbizottsági tagunk Batthyány-Strattmann László díjat vehetett át. Az állami elismerést a gyászterápiában végzett szakmai és kutatómunkája kimagasló érdemeiért kapta. Gratulálunk a kitüntetéshez! A Kharón Thanatológiai Szemle szerkesztőbizottsága

forrás: kharon.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt