Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Veszteség- és gyászfeldolgozás képzés szakembereknek

2021. április 12-20.
On-line

40 órás „Veszteség- és gyászfeldolgozás szakembereknek” elméleti képzést indít a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület a Katolikus Szeretetszolgálattal együttműködve 2021. április 12., 13., 19., 20., hétfő és keddi napokon 9.15 – 16.00 óra között, folyamatos on-line jelenlétet igénylő foglalkozásokkal.

Az egészségügyben, segítő szakmákban dolgozók munkájuk során gyakran szembesülnek a halállal, számos veszteséggel, és az ezekhez kapcsolódóan megjelenő gyásszal. Ezekben a nehéz helyzetekben minden érintett mentálhigiénés egészségvédelméhez fontos, hogy megfelelő ismeretekkel és eszközökkel felvértezve legyünk jelen. A képzésen a veszteség-és gyászfeldolgozás elméleti háttere mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szakemberek saját lelki jóllétéhez fontos önismereti alapokra, gyakorlati módszerekre.

A képzés pontértéke: 19 pont (SZTK-A-61413/2020/TÁV)

Felnőtt ápolás és gondozás, gyermek ápolás és gondozás, sürgősségi ellátás, szülészeti ellátás, védőnői ellátás, egészségügyi menedzsment, valamint rehabilitációs és életvezetést támogató szakmacsoportban dolgozók számára.

Jelentkezés határideje: 2021. április 5., módja: a csatolt jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével az iroda@hospice.hu címre.

Részvételi díj: 25 000 Ft melyet a jelentkezési lap beküldése után on-line számla alapján kérünk 2021. április 8-ig átutalással rendezni. A képzés minimum 10 fő jelentkezése esetén indul el, amiről a jelentkezőket e-mailben értesítjük a részvételi díj átutalásához szükséges számla megküldésével egyidejűleg.

A képzés on-line teszttel zárul, az oklevelet és pont igazolást a résztvevők sikeres vizsgaletétel és maximum 2 óra hiányzás esetén kapják meg.

A részvételhez on-line videó kapcsolat létesítésére alkalmas számítástechnikai eszközre (okostelefon, számítógép, notebook, tablet), stabil internet hozzáférésre, folyamatosan működő kamerára és a Zoom alkalmazás letöltésére van szükség.

Az oktatás Zoom alkalmazáson keresztül történik, melyhez a személyes hozzáférést a jelentkezési lap beküldése és a részvételi díj beérkezése után kapják meg a részvevők.

Letölthető melléklet:

További információ: iroda@hospice.hu címen kérhető.