Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Felhívás a Magyar Hospice Alapítvány „Viselj nárciszt!” kampányához való csatlakozásra

2021. március 16.

Kedves Kollégánk,
Kedves Társszervezetünk!

Különleges év a Magyar Hospice Alapítvány számára az idei, hiszen 2021-ben ünneplik 30. születésnapjukat. És nemcsak az alapítvány ér ezzel jelentős mérföldkőhöz, hanem egyúttal a magyarországi hospice ellátás is. 30 éve dolgozunk – ki-ki saját területén, saját lehetőségei szerint – azért, hogy minél több daganatos beteg kapja meg azt a segítséget – fájdalomcsillapítást, pszichés támogatást, gyógytornát – amire szüksége van, hogy minél több család búcsúzhasson méltó módon.

Ebből az alkalomból kiterjesztik hagyományos "Viselj nárciszt!" kampányukat: szeretettel várják a többi, hozzájuk csatlakozni kívánó hospice szervezet jelentkezését, hogy közösen, egymással összefogva köszönthessék a hazai hospice ellátást. Hisszük, hogy együtt még többet tudunk tenni betegeinkért és a hazai hospice ellátásért, akár ezen kampány kapcsán, akár a későbbiekben további együttműködések során.

Mit kell tudni a "Viselj nárciszt!" kampányról?
A nárcisz a remény és az újjászületés virága, a hospice mozgalom nemzetközi szimbóluma. Az adományozók a tavaszi kampányidőszakban minden 1 000 Ft-os nárcisz kitűző online vagy személyes megvásárlásával járulnak hozzá egy gyógyíthatatlan beteg szakszerű és szeretetteljes ápolásához. A nárcisz viselésével pedig kifejezhetik a daganatos betegek iránti szolidaritásukat és a hospice ügye melletti elkötelezettségüket.

Miben változik a kampány az idei évben? Szeretnék, ha idén más hospice szervezetek is csatlakoznának a "Viselj nárciszt!" kampányhoz, akik így saját szervezetük számára gyűjthetnének támogatást környezetükben a nárciszokért cserébe. Juttassuk el a hospice hírét minél több emberhez!

A további lépésekkel és a kampányhoz szükséges kitűzők eljuttatásával kapcsolatos további információkért, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot Korda Nikoletta programigazgatóval (nikoletta.korda@hospicehaz.hu, +36 70 321 00 79)

Jelentkezési határidő: 2021. 03. 26.

Forrás: Magyar Hospice Alapítvány A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt