Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

ALCAR Hungária Kft. téli gumiabroncs pályázat

2020. december 09.

Örömteli megkeresés érkezett a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) részéről, miszerint az ALCAR Hungária Kft., mint a Giti Tire gumiabroncsok kizárólagos hazai forgalmazója szeretné kifejezni háláját az egészségügyi dolgozóknak a koronavírusos betegek ápolásában nyújtott emberfeletti teljesítményért.

A Magyar Hospice-Palliatív Egyesület (MHPE) 12 valamint a Magyarországi Otthonápolási és Hospice Egyesület (MOHE) 13 otthonápolási tagszervezetének összesen 100 db 205/55 R16 méretű GitiWinter W1 téli gumiabroncsot ajánlott fel, ezzel is könnyítve a mindennapos munkavégzés terheit!

A gumiabroncsokat olyan otthonápolásban, vagy hospice ellátásban dolgozó főállású egészségügyi dolgozó kaphatja, aki saját autóját (nem céges) használja, és téli gumiabroncsaik kopottak (gumiabroncsok profilmélysége 4 mm alatti), vagy a gumiabroncsok vásárlása komoly anyagi nehézségbe ütközik. A pályázat feltétele a foglalkoztató cég részéről a Magyar Hospice-Palliatív Egyesületi vagy Magyarországi Otthonápolási és Hospice Egyesületi tagság.
A gumiabroncsokat a pályázat után a nyertesek nevére, címére a cég postázni tudja. A nyertes pályázó vállalja, hogy az adomány átvételekor fotódokumentáció készül.

A pályázat benyújtásának módja, feltétele, elbírálása:
1. Az alábbi online Google Űrlap kitöltésével lehet jelentkezni: Pályázati űrlap
2. Egy tagszervezettől kizárólag egy tag nyújthat be pályázatot.
3. Kizárólag főállású és saját gépkocsit használó pályázhat.
4. Foglalkoztató cég érvényes egyesületi tagsággal rendelkezik.
5. Az elbírálás a beérkezés sorrendjében történik.

Benyújtási határidő: 2020. december 18., péntek éjfél

A gumiabroncsokról és a cégről röviden

A GITI TIRE
A szingapúri székhelyű Giti Tire egy globális vállalat, több mint 65 éve aktív résztvevője a gumiabroncs kereskedelemnek. A 11. legnagyobb gumiabroncs-gyártó a világon, több mint 130 országban szolgálja ki Ügyfeleit személy-, SUV-, kisteher-, teher- és busz abroncsokkal.

Giti márkáról bővebben itt olvashatnak: Giti Tire
A Giti Winter Gumiabroncsokról bővebben itt olvashatnak: GitiWinter

AZ ALCAR HUNGÁRIA KFT.
ALCAR Hungária Kft. a hazai gumiabroncs és felni piac meghatározó szereplője, 1988 óta nyújt gumiabroncsokkal kapcsolatos, minőségi szolgáltatásokat. 2010-ben az osztrák ALCAR Holding GmbH, Európa legnagyobb felnigyártó cége többségi tulajdont szerzett a cégben.

Az ALCAR Holding ma már 16 országban van jelen, svájci, valamint németországi gyáraiban több mint 5 millió darab prémium minőségű alumínium- és acélfelnit gyárt éves szinten. Az ALCAR Hungária Kft. a Holding gyáraiban készült AEZ, DOTZ, DEZENT alufelnik, az ALCAR STAHLRAD acéltárcsák, valamint a YOKOHAMA, GITI, GT RADIAL és SAILUN gumiabroncsok kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Bővebb információ: ALCAR Hungária Kft.