Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Az ápolói munkakörben dolgozók tapasztalatainak felmérése

online kérdőív hospice-ban dolgozó ápolóknak

Kedves Kitöltő!

Schneider Szilvia vagyok, a PPKE BTK pszichológia szakos végzős hallgatója, és szakdolgozatom írásához végzek kutatást. Érdeklődésem középpontjában az ápolói tevékenységet ellátók tapasztalatainak és érzéseinek feltérképezése áll. A kutatáshoz kérdőíves módszert alkalmazok. A vizsgálat egy alkalommal történik, melynek időtartama kb. 15 perc.

A vizsgálat anonim módon, önkéntes alapon működik – így az egyes kitöltők és a hozzájuk tartozó intézmény neve sem kerül feltüntetésre, a tesztsor nem tartalmaz erre vonatkozó kérdést. Az Önökről kapott információkat, személyiségi jogaiknak védelme érdekében, a személyes felismerhetőség jegyeinek titokban tartásával dolgozom fel. Az adatokat statisztikai célokra, általános összefüggések feltérképezésére használom. Az eredményeket tudományos dolgozat formájában kívánom bemutatni; ezeket és a teszteket a Pszichológiai Intézetben őrizzük.

Ha kérdése van a kutatással kapcsolatban, keressen meg a megadott telefonon vagy e-mail címen, elérhetőségem: +36/309760804. Amennyiben további tájékoztatást igényel, kérjen vezető tanáromtól.

Témavezető: Mészáros Noémi Zsuzsanna, elérhetősége: meszaros.noemi.zsuzsanna@btk.ppke.hu

A kitöltés során kérem, hogy vegye figyelembe az alábbiakat:

  • Az itt szereplő kérdésekre nincsenek jó vagy rossz válaszok. Kérem, hogy valamennyi kérdésre válaszoljon a saját szempontjai, illetve tapasztalatai szerint – úgy, ahogy azt leginkább sajátjának érzi. A kérdések megválaszolása során ne töprengjen túl sokat egy-egy kérdésen – egyszerűen jelölje meg azt a választ, amit elsőre helyesnek érez önmagára nézve.
  • A kérdőív kitöltése során kérem, hogy lehetőség szerint ne hagyjon ki egyetlen kérdést sem.

Még nagyjából 20 hospice-os kitöltőre van szükség. Ápolók, gyógypedagógusok, gyógytornászok, orvosok is kitölthetik a kérdőívet. Az is bővült, hogy milyen osztályon dolgozzanak a kitöltők.

Együttműködését előre is köszönöm!

Schneider Szilvia
PPKE-BTK
sch.szisz0808@gmail.com

A kérdőív linkje: https://goo.gl/forms/xwtYXY5M59HqAY073 A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt