Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

’Mozdulj meg a hospice-ért!’ Világnapi Biciklitúra · Meghívó

2015. október 18.

facebook esemény A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

Hospice Világnapi Biciklitúra MHPE Hospice Önkéntesek 2015

A 2015-ös évben a Hospice Világnapja alkalmából újra megmozdulunk a hospice-ért! :) Idén a Velencei-tó körbebiciklizése a cél. A túraútvonalon 3 ellenőrzési pontot biztosítunk számotokra, melyeknél önkénteseink az idei világnapi Rejtett éltek témakör játékos feladataival várnak majd minden kicsit és nagyot.

A 3 pont továbbá 3 távot is jelent, melyeknek mindegyike teljesíthető külön is, azok kedvéért, akik szívesen csatlakoznának, de nem éreznek elég erőt vagy kitartást magukban ahhoz, hogy megtegyék a teljes távot.

Hospice Világnapi Biciklitúra útvonal MHPE Hospice Önkéntesek 2015

A túra végén bográcsgulyással várjuk a befutókat! :) Amennyiben szívesen fogyasztanád velünk, kérjük jelezd az alábbi kérdőíven. Az étkezés jelképes ára 300 Forint/fő, melyet a helyszínen kell fizetni, azonban étkezési szándékotokat, kérjük legkésőbb október 16-án 17:00-ig jelezzétek, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk.

Egyesületünknél mindig jól jön a segítő kéz. :) A túrázók mellett nagy szeretettel várunk minden önként jelentkezőt, aki szívesen segítene nekünk a szervezésben. Akár frissítő ponton, akár a túrázók kísérésével. Az erre történő jelentkezést is a lenti linken tehetitek meg! Köszönjük!

Kérjük, részvételi szándékotokat ezen a linken jelezzétek minden esetben: http://goo.gl/forms/13kRfW4Ed3 A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

A nevezés és helyszíni 10-11 óra között. Regisztrációs díj, mely a hospice javára folyik be: 800 Forint/fő (6 éves kor alatt ingyenes)

Indulás: 2015. október 18. 11:00 Velence, Korzó Szabadstrand. (É 47.230799' K 18.66305) Közel van a velencei vasútállomáshoz, illetve itt van lehetőség autóval parkolni is.

Mozduljunk meg a hospice-ért! :)

Várunk Titeket szeretettel!
Magyar Hospice - Palliatív Egyesület és a Hospice Önkéntesek

További kérdéseiteket írjátok meg nekünk itt vagy a hospice@hospice.hu e-mail címen!