Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Budapest Bár koncert a Magyar Hospice Alapítvány javára · Budapest

2013. október 31.

Budapest Bár 2. jótékonysági koncert a Magyar Hospice Alapítvány javára
Helyszín : MOM Kulturális Központ ( 1124 Bp., Csörsz u. 18. )
Időpont: 2013. október 31. csütörtök 19 óra

A Magyar Hospice Alapítvány megalakulása óta számos eseménnyel igyekszik felhívni a társadalom figyelmét a hospice szolgáltatás fontosságára. A Budapest Bár társulata immár második alkalommal ajánlja fel produkcióját a Magyar Hospice Alapítvány javára.

Fellépők:

Behumi Dóri
Farkas Róbert
Ökrös Károly
Farkas Mihály
Farkas Richárd
Kisvári Ferenc

A Budapest Bárban olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik tudják, hogy jó célt szolgálni, nemes tettekhez segítséget nyújtani öröm, és aki megteheti, annak számára kötelesség is. Az Alapítvány munkatársai az emberi élet talán legnehezebb állomását teszik méltóvá, elviselhetővé. Zenénkkel, koncertjeinkkel mi is mások életét igyekszünk könnyebbé, szebbé és vidámabbá tenni – szerencsére nekünk könnyebb a dolgunk. nyilatkozta Farkas Róbert a Budapest Bár vezetője

A szeretet mindenkinek jár. A szeretetbe az is beletartozik, hogy a méltóságát élete végéig meg tudja őrizni az ember és ne maradjon magára. Amikor elmegyünk, úgyis egyedül leszünk. Magamnak is azt kívánom, hogy a szeretteim és szeretet vegyen körül az utolsó pillanatokban. mondta Behumi Dóri

A Magyar Hospice Alapítvány 1991 óta végzi a gyógyíthatatlan daganatos betegek egyénre szabott ápolását, fájdalomcsillapítását, és családjuk lelki támogatását.
A betegekhez való szeretetteljes odafordulás értelemmel és tartalommal töltheti meg az élet utolsó szakaszát is. Az ápolás, gondozás mindenki számára térítésmentes.
Az Alapítvány megalakulása óta nagy energiát fektet a szemléletformálásra és a hospice ellátás ismertségének növelésére, hiszen egyre nagyobb a társadalom igénye az életvégi humánus ellátásra.
Eseményeikkel, rendezvényeikkel felhívják a figyelmet arra, hogy az emberi méltóság az utolsó pillanatig megőrizhető és az elmúlás és a veszteség az élet természetes része.
A jótékonysági koncert teljes bevétele a betegek fájdalomcsillapításához járul hozzá.

Jegyek kaphatók a Müpa pénztáraiban és a MOM jegypénztárában.
Interneten: www.mupa.hu, A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt www.jegy.hu, A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt mom.jegy.hu A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt

További információk :
Banai Katalin
programvezető
tel: 06-70-389-4143
banai.katalin@hospicehaz.hu

Budapest Bár koncert meghívó MHA jótékonysági 2013