Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Pályázat nárcisz virághagymák ültetéséhez

2010. szeptember

A Hospice Világnap alkalmából a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület nárciszhagymák elnyerésének pályázatával idén is támogatja a Magyar Hospice Alapítvány kezdeményezésére létrejött Méltóság mezeje programsorozatot.

Október elején nárcisz hagymák ültetésével, zenei és irodalmi műsorral, majd tavasszal, virágzáskor újabb ünnepséggel hozzuk mindannyiunkhoz közelebb a szerető gondoskodás, az elmúlás és a megemlékezés társadalmi szolidaritásának gondolatát.

Várjuk azoknak a hospice szervezeteknek a jelentkezését, amelyek:

  1. Rendezvényünkhöz csatlakozva településük frekventált és gyalogosoktól forgalmas közterületén kb. 5 m2 helyet biztosítanának egy nárcisz-ültetvény kialakításához, melyből tavaszra a Méltóság mezeje fog kivirágozni.

  2. Hozzájárulnak a nárciszültetéshez kapcsolódó zenei és irodalmi műsor és annak közönségének (iskolák, intézmények, közösségek és magánemberek) szervezéséhez.

A pályázattal elnyerhető: kb. 5 m2 területre elegendő nárciszhagyma, melyet a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület biztosít a Missio Hungary Kft. támogató felajánlásának köszönhetően.

Pályázat benyújtása: a iroda@hospice.hu címen.

Határidő: 2010. szeptember 12.

A pályázat eredményhirdetése: 2010. szeptember 24.

Tartalmi követelmények: A pályázó szervezet és kapcsolattartó személy elérhetőségeinek megadása. A tervezett ültetvény helyének pontos meghatározása, környező nagyforgalmú intézmények megnevezése, a műsortervezete és közönség-szervezésének terve.

A Hospice Világnapról részletesen olvashat a www.worldday.org A hivatkozásra kattintva elhagyja a weboldalt és a www.hospice.hu honlapokon.