Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

Méltóság Mezeje · Budapest

2009. október 9.

A Méltóság Mezeje program budapesti hagyományos nárciszültetésére 2009. október 9-én a Budapesti Hospice Ház kertjében került sor.

Méltóság Mezeje MHA Budapest 2009 1

Az élet szép, az élet minden ez a Méltóság Mezeje program idei mottója.

Arra kértük a résztvevőket, meghívottakat, hogy hozzák el ehhez a mottóhoz fűződő személyes gondolatikat és kívánságaikat.

Dobó Kata előadásában hallhattuk a résztvevő iskolák diákjainak és a kisóvodásoknak megható és kedves gondolatait, mi is jut eszükbe az élet szépségéről. Család, egészség, szeretet, gondoskodás, odafigyelés, szülők, nagyszülők, betegség. Minden szóban benne van az a kívánság, hogy szeretetben, egymásra odafigyelve, a rászorultakat támogatva éljünk.

Torres Dani - betegsége ellenére - immár hagyományosan velünk ünnepelt és ismerős dallamokat játszott a közönség nagy örömére.

Idén Szalóki Ágit köszönthettük, aki megható és izgalmas hangulatot varázsolt, ahogyan együtt énekelt a gyerekekkel.

Majd a Fodros utcai iskola kórusa előadta Az élet szép, az élet minden... című dalt a Légy jó mindhalálig musicalből.

Méltóság Mezeje MHA Budapest 2009 2

Hiszünk abban, hogy a nárciszhagymákkal elültetett üzenetek és kívánságok is kivirágoznak és tavasszal a sárga virágmező megtelik ezekkel a nemes gondolatokkal.

A résztvevő iskolák: Aquincum Általános Iskola, Benkő István. Ref. Általános Iskola és Gimnázium, Carl Rogers Személyközpontú Általános Iskola, Tamási Áron Ált. Iskola., Bóbita Óvoda, Rózsavár Óvoda, Móra Ferenc Ált. Isk., Kaffka Margit Ált. Isk., Fodros utcai Ált Isk).