Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

HOSPICE HÍREK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

FELHÍVÁS MŰVÉSZETI PÁLYÁZATON VALÓ RÉSZVÉTELRE

EAPC 10. Kongresszus 2007. Budapest

Az EAPC 2007-es budapesti kongresszusának helyi szervezőbizottsága Connecting Diversity - Bridges címmel művészeti pályázatot hirdet a kongresszus regisztrált résztvevőinek számára.

  • A pályázat célja a palliatív gondozás egységének és sokszínűségének kifejezése a híd szimbólumán keresztül, vagy más szabadon választott témában, amely kifejezi a palliatív ellátás szellemiségét, annak nehézségeit, örömeit és a személyes élményeket. A beérkezett művészi alkotásokból kiállítást rendezünk, amely a konferencia helyszínén, annak időtartama alatt lesz megtekinthető. A három legjobb pályaművet díjjal jutalmazzuk.
  • Pályázni lehet bármilyen képzőművészeti alkotással - rajzzal, festménnyel, fotóval, kollázzsal, metszettel, kisplasztikával. Egy pályázó legfeljebb három művet adhat be.
  • A pályaműveket szerkesztőbizottság bírálja el, ezért az alkotásról digitális fotót kérünk, amelyet 2007. április 30-ig szíveskedjenek beküldeni a következő e-mail címre: budapest2007@blaguss-congress.hu. A fotó mellé kérjük mellékelni a műalkotás pontos méreteit, anyagát, a pályázó önéletrajzát és néhány sort arról, hogy mit jelent számára a munkája és mit kíván kifejezni a műalkotás által.
    A szerkesztőbizottság döntéséről értesítést küldünk.
  • Az eredeti pályaműveknek 2007. május 21-ig kell a Blaguss Kft. Kongresszusi Iroda címére beérkezniük: 1065 Budapest, Révay köz 2. Az alkotások személyesen is át lehet adni a kongresszus helyszínén - ELTE Egyetemi Kongresszusi Központ, Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a, 2007. június 6-án a regisztrációs pultnál.
  • Az eredeti alkotások postai vagy egyéb úton történő szállításáról a pályázó gondoskodik. Az önök által felajánlott művészeti alkotásokat hivatalos kiállítás-rendezők közreműködésével állítjuk ki, és biztonsági személyzet őrzi.
  • A csomagoláson kérjük jól láthatóan feltüntetni a pályázó nevét, az alkotás címét és a és a kiállítás mottóját: Connecting Diversity.

Díjak:

I. díj: A győztes alkotást megjelenteti a Hayward Medical Communications a European Journal of Palliative Care egyik jövőbeni számának címoldalán, valamint felajánlja a folyóirat egyéves előfizetését

II. díj: Részvétel a Gellért Fürdőben megrendezésre kerülő gálavacsorán, valamint egy masszázs- vagy fürdőbelépőjegy

III. díj: Egy hatalmas puli (nem igazi!)

puli

Gellért Fürdő

Hayward Medical Communications a European Journal of Palliative Care