Semmelweis Garanciavédjegy logó
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete logó

RÓLUNK

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület

a hazai hospice szolgálatok közössége

BABONITS-FARKAS KINGA

Gondoskodás 2000 Ápolási Szolgálat, pszichológus
Magyar Hospice-Palliatív Egyesület önkéntes projektvezető, TTT Tag
Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet, óraadó

e-mail: hospice@hospice.hu

Tanulmányok:

2018- : Személyközpontú Pszichoterápiás/Tanácsadó Módszerspecifikus Képzés 2017: Certified Grief Recovery Specialist 2015-2017: ELTE-PPK, Pszichológia MA – Pszichológus 2013-2014: 40 órás Hospice Önkéntes Képzés - betegágy melletti önkéntes 2012-2015: KRE-BTK, Pszichológia BA - Viselkedés elemző 2012: KIFE Kerülj Képbe! - Nyilvánossági kommunikáció

Szakmai gyakorlat:

Önkéntes koordinátorként 2010-2021-ig tevékenykedtem az önkéntes toborzás és koordináció, szervezési feladatok és a nyilvánossági kommunikáció területén. 2017 óta pszichológusként dolgozom otthoni hospice ellátásban. A hospice területén részt veszek az önkéntesek és a szakápolók képzésében, 2019 óta pedig a Semmelweis Egyetemen óraadóként oktatok orvostanhallgatókat és gyógyszerészhallgatókat kommunikáció és pszichológia kurzusokon.

Fontosnak tartom munkámban:

Az ismeretterjesztés és a szemléletformálás jelentőségét. Az önkéntesség szerepének hangsúlyozását és a megbízható, jó hangulatú, lendületes kommunikációt és munkát a vezetők és az önkéntesek között. Valamint szívügyem a betegek, hozzátartozóik és az ellátó személyzet pszichés jóllétének támogatása rendszer szinten és személyre szabva egyaránt.